ON! Gaming 2012 с турнири, демонстрации и премиера на Mists of Pandaria

Един въпрос вълнува феновете на World of Warcraft в България, откакто стана ясно че новото допълнение Mists of Pandaria ще бъде издадена на 25 септевмри. Вече няма да се чудите дали ще има премиерно парти и къде ще бъде то. Отговорът е съвсем ясен – фирма Пулсар ще сложи точката на On! Fest тази година на 24 септември през нощта и то с launch на World of Warcraft: Mists of Pandaria!

 

От ON! Gaming – зоната за игри и технологии на тазгодишния фестивал за градска култура и изкуство ON! Fest 2012 можете да очаквате най-горещото и новото в областта в момента.

Между 22 и 24 септември това ще бъде запазеното място за всички, които обичат игрите и са готови да премерят сили в турнири, които искат да изпробват нови заглавия и геймърски аксесоари, които се интересуват от тунинг на компютри или разработка на игри.

Тридневната програма на най-голямото геймърско събитие у нас ще включва международни турнири по трите най-популярни игри в България – Counter Strike 1.6 (5vs5), League of Legends (5vs5) и Starcraft II (1vs1), с общ награден фонд от 2500 лева.

Разбира се, и тази година посетителите на ON! Gaming ще се насладят на вълнуващи представяния на технологични нововъведения, ще имат възможността да изпробват най-новите геймърски джаджи и конзоли. Особено любопитна ще бъде Assassin’s Creed III: Liberation за PS Vita, която се разработва изцяло от Ubisoft София. Всички посетители на ON! Fest ще имат възможността да са сред първите, които лично ще тестват демото, което беше представено на Gamescom през aвгуст, стига да са над 18 години.

Ако пък искат да срещнат и нейните създатели, ще могат да го направят на второто издание на Game Dev Summit Bulgaria 2012, част от официалната програма на ОN! Fest.

Един от акцентите на миналогодишния ON! Fest – Overclock-състезанието, организирано от Hardware.bg ще се състои и сега и всички запалени по големите машини ще видят още по-зрелищни демонстрации по тунинг на мощни компютри.

Сред допълнителните забавления ще бъдат виртуални стрелбища, сцена за виртуални спортове, както и аркадните игри, осигурени от Playground.

ON! Fest се организира от Gaming Entertainment и Inter Expo Center

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s