Castlevania: Lords of Shadow 2 и за PC

Konami Digital Entertainment GmbH обяви днес, че ще издаде Windows PC версия на шедьовъра си Castlevania: Lords of Shadow 2 заедно с вариантите за PlayStation®3 и Xbox 360®.

Windows PC версията на Castlevania: Lords of Shadow 2 се разработва паралелно от базираното в Мадрид студио Mercury Steam и нaдгражда хитовия си предшественик във всяко отношение. Новата игра е снабдена с изцяло нов сюжет, повече герои, огромни open world околни среди и спиращи дъха визуализации, благодарение на по-мощния, нов енджин Mercury Engine 2.

Докато първата игра разкрива подробности за произхода на Дракула и легендарната му връзка с рода Белмонт, Castlevania: Lords of Shadow 2 е шокиращ финал на сагата Lords of Shadow, в който Дракула отново се завръща: изнемощял и копнеещ да се освободи от безсмъртното си тяло. Изправен пред нова, могъща заплаха, вампирът трябва да събере старите си сили, а замъкът му има ключова роля за възвръщането на способностите му.

“Castlevania: Lords of Shadow успешно възроди поредицата, но сега искаме да отидем още по-далече и да надхвърлим очакванията на хората за онова, което ще им предостави продължението” – коментира Дейв Кокс, който е продуцент на Castlevania: Lords of Shadow 2 и оглавява продуктовото планиране и разработване в Konami Digital Entertainment GmbH. “Тази нова игра разказва далеч по-мащабна история, която обхваща цели векове. Това е игра, която използва максимално възможностите на различните платформи и сме безкрайно доволни, че великолепната смесица от първокласни сражения, задълбочено изследване и богата история на Castlevania: Lords of Shadow 2 ще очароват и завладеят и PC играчите. Задава се мрак и с нашия нов игрален енджин, се надяваме да предоставим нещо наистина специално на различните платформи, което ще постави нови стандарти за екшън адвенчър игрите …” – допълва Кокс.

Via @Nightwish

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s