Продуцирай анимационния саундтрак към „Господарите на вселената“

Представяме Ви Grozen Entertainment и техния най-нов проект „Господарите на Вселената”. Една щура история с извънземни, разказана в оригинален комикс, придружена от авторски саундтрак и тематичен мърчъндайз, в духа на най-добрите световни традиции, но с етикет MADE IN BULGARIA!
Каним Ви да подкрепите проекта на start.zadrujno.bg, който ще финансира създаването на анимационния клип към музикалния саундтрак.

За окомплектоването на цялата идея е нужен много по-голям бюджет: за печат на  изданието на четири езика – български, английски, френски и немски; запис на 4 000 CD-та с бонус материали и саундтрака от 12 парчета + 3 минутен анимационен  видеоклип, които ще се прикрепят към книгата; промотиране и организация на премиерата на проекта през май 2012 г.
Ако сумата за клипа бъде надхвърлена, оставащите средства веднага ще се вложат в гореизброените дейности!

Ако видеото все още не Ви е убедило напълно да подкрепите проекта, хвърлете един поглед на „благините”! Оригиналните комикс-герои на Grozen Entertainment се залавят за работа в ролята на чаши, тениски, блузи, подложки за мишка и пъзели. С такъв предмет няма да останете незабелязани, а и стават страхотни подаръци! Забележете, че реалната им стойност в свободна продажба е по-висока, отколкото подкрепата за проекта на start.zadrujno.bg!

Да помогнем задружно да продуцираме анимационния саундтрак към БГ комикса „Господарите на вселената” и да докажем, че българските таланти имат своето заслужено място в съвременната култура – по света, а защо не и в цялата Вселена!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s