Metal Gear Solid HD Collection идва за PlayStation®Vita

 

Konami Digital Entertainment GmbH днес обяви, че през лятото ще издаде METAL GEAR SOLID HD Collection за новата преносима конзола на Sony – PlayStation®Vita.

Създадена от световноизвестния режисьор на поредицата Хидео Коджима, METAL GEAR SOLID HD Collection осъвременява две от най-популярните METAL GEAR SOLID заглавия. PlayStation®Vita колекцията съдържа усъвършенствани HD версии на спечелилите награди игри METAL GEAR SOLID 2: Sons of Liberty и METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater, като и двете се радват на графични подобрения, трофеи и специална система за управление, проектирана така, че да извлече най-доброто от тъч скрийн възможностите на PlayStation®Vita. Освен това, играта ще разполага с балансиран потребителски интерфейс и ще направи възможна употребата на уникалната система за споделяне на данни TRANSFARRING на Kojima Productions с PlayStation®3 игри.

“PlayStation®Vita ще даде на почитателите вълнуващ нов начин да се насладят на METAL GEAR SOLID HD Collection” – заяви генералният мениджър за Konami Digital Entertainment GmbH Мартин Шнайдер. “Убедени сме, че потребителите ще бъдат доволни от нововъведенията, които Kojima Productions прави с новата версия за PlayStation®Vita, предлагаща наистина уникално преживяване за този вълнуващ нов формат.”

Via Nightwish @Pulsar

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s