Българският Playstation Store, на финалната права…

Още малко, още малко… Playstation Store за България е на финалната права, от утре всичко вече ще е налице! Вече имаме и директно инфо от приятелите ни в Playstation България.

Всичко е готово да стартира около 5 сутринта GMT в Петък. Пълното съдържание от последните 2 месеца е вече качено, заедно с още 500 заглавия. Още 1500 ще бъдат добавени постепенно. Има технически проблем с по-старото съдържание, но ще бъде разрешен. PS Plus ще бъде достъпен от 7ми Март, когато излиза следващия ъпдейт с ново съдържание.

Както може би сте забелязали в страничното поле на Omegaplay има и нов бутон, който ще бъде активен съвсем скоро!

От мен очаквайте пълен съпорт с обновяването на информацията за новите качени неща във виртуалният магазин, както и за техните цени. Рубриката в блога за софтуерните ъпдейти на Playstation 3 системата, продължава също с пълна сила! Следете нещата :)

2 responses to “Българският Playstation Store, на финалната права…

    • От новите неща трябва да има всичко, включително и PS2 класиките, само да пуснат стора, че пак някакви пречки почнаха…

      „Получихме не до там добри новини: „Поради технически проблеми PlayStation Store няма да може да стартира днес. Съжаляваме за закъснението и искаме да ви уверим, че нашите екипи работят, за да решат проблема. Ще ви информираме, когато имаме повече яснота за това, кога PlayStation Store ще бъде достъпен.“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s