Мултиплеъра на Killzone 3 става безплатен

Днес в официален Blogcast от Sony Computer Entertainment потвърдиха, че мултиплеъра на Killzone 3 се сдобива с безплатна самостоятелна версия в PlayStation Network, както и с платена версия без горна граница на левела и без орграничения в XP прогреса. В безплатната версия, всички от стандартните Killzone 3 мултиплеър карти ще бъдат на разположение за сваляне в PSN, но ще има праг на нивото, което достигате, както и ограничение в размера на XP, който може да натрупввате.

С опцията да се плати сумата от 15$ , ще може да премахнем ограниченията и да се  възползваме напълно от Мултиплеъра на Killzone 3. За момента няма планове да се предлагат подобни безплатни версии на Сингъл изживяването от играта, което е напълно нормално, щях да се учудя ако бяха решили нещо подобно. Все пак, ако проявявате интерес само към мултиплейъра на Killzone 3, то този безплатен вариант в PSN ви устройва напълно и е перфектната възможност да се включите. Пък ако се заиграете и самото мулти ви спечели – цената за премиум акаунт, не е никак висока. Мултиплеър кампанията на Killlzone 3 ще бъде достъпна за изтегляне от Playstation магазина, следващата седмица.

Vodpod videos no longer available.
Advertisements

One response to “Мултиплеъра на Killzone 3 става безплатен

  1. LOL
    Вече се случва… Следващото поколение игрите може да се продават така.
    Ако искаш купи сингъла, ако искаш купи мултито… А да и опциите..
    Всъщност… Кога преди се е налагало да плащаш за такова нещо… аа чакай… LAN…
    Не знам защо на хората им харесва да плащат пари за четири карти и не знам защо виждат за ненормално да са безплатна екстра. You know, като Half – Life, Unreal Tournament, Quake, StarCraft….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s