Kojima Productions набира хора за „следващият“ MGS

Kojima Productions алармира относно разработката на евентуален нов Metal Gear Solid!

Big Boss wants you„, е специален портал за набиране на кадри, отнасящ се към „следващият“ MGS („the nex MGS“) и разработка без граници („development without borders“)

Kojima Pro търсят доста хора на различни позиции, както и инжинери, които да работят по „следващият“ Metal Gear Solid, като проекта ще бъде насочен към „high-end конзоли и PC“ ,изплозвайки се разработеният от студиото енджин от последно поколение наречен „FOX Engine”. От кандидатите ще се изисква да посетят Konami Group щанд # 1914, в  Career Pavilion на GDC, което се провежда от 6 март до 9 март тази година. На страницата също така се появи и първият art от проекта, показващ Big Boss заедно с някаква доста симпатична хрътка.

Макар да не е обявено официално нищо около следващият Metal Gear Solid, и Kojima Productions реално да разработват ново заглавие под кодовото име Project Ogre, както се разбра още миналата година. На едно от последните интервюта на Коджима, относно нова част в сагата, Хидео каза „Трябва да я направим“. Една от идеите му за играта, преди да насочи вниманието си към Project Ogre, беше да разкаже историята на Big Boss и Cobra Unit-а по време на инвазията на Нормандия.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s