Предплатени карти за Българският Playstation Store

След добрата новина за стартирането на български Playstation Store (и не толкова добрата, относно закъснението на Playstation Vita за България) от Sony България ни улесняват още повече.

Всеки желаещ да пазарува от родният PS Store, но по някаква причина няма кредитна/дебитна карта или просто не иска да предоставя подобна информация в ръцете на Sony (предполагам повечето от вас си спомнят големите драми относно пробива в системата на Playstation, спирането на мрежата и хилядите изтекли акаунти) ще може да закупи предплатени карти, които както и при други държави, изненада… ще бъдат локализирани в съответната парична единица. Припейдките за Българският Playstation Store ще бъдат в левове, а от Сони България обещават, те да влезнат в продажба в първите седмици след старта на онлайн магазина за нашата територия. За момента няма точна информация относно стойноста на предплатените карти, но слуховете са, че те ще стартират от 40 лв. и най-вероятно както и при другите държави ще бъдат само два вида, тоест по-скъпите, ще варират в зоната от 80-90 лв. като стойност.

В най-близко бъдеще очакваме повече информация относно българските предплатени карти за Playstation Store, както и появата им в каталозите на повечето специализирани магазини.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s